top of page

3.

Shambhala voor dieren

 

Shambhala voor dieren

Shambhala is een paradijs met mythische koninkrijk van rust en spirituele vrede dat zich ten noorden van de Himalaya bevind, vlak bij Tibet. In het Boeddhisme hecht men grote waarde aan onvoorwaardelijke liefde en barmhartigheid. Wat wil zeggen: leef met een open hart, leef met vertrouwen, geef en ontvang liefde en barmhartigheid. Wat het kort wil zeggen; leef met een open hart met vertrouwen, geef en ontvang.

Wat is Shambhala/Reiki voor dieren (Magnetiseren)?


Het komt eigenlijk allemaal op hetzelfde neer. Shambhala is een krachtige manier om effectief te werken met universele energie. Dieren zijn erg gevoelig voor de werking ervan. Shambhala is vele malen sterker dan Reiki.


Alles is energie. Energie kent geen tijd of plaats, door energie door te geven, die bestaat uit onvoorwaardelijke liefde, vind men verbetering en verlichting van de klachten. Door het in balans brengen van de energiestroom ga ik in gedachten met mijn handen het lichaam van het dier af.

 

Mijn intentie is om zodoende het dier een healing te geven, en contact met het dier te hebben. Zo reist energie. Dit kan zowel bij mens als bij dier. Het doorgeven van energie doe ik het liefst op afstand. Ik werk met een foto waarop de ogen goed zichtbaar zijn en waar het dier “alleen” op staat.

Shambhala voor dieren werkt onder anderen bij:

  • pijn als ontgiften

  • werkt ontspannend

  • herstelt na ziekte en medicijn gebruik

  • verdriet en trauma’s

  • gedrag problemen en ontstekingen

  • stress en het onderhouden van een goede gezondheid.

De meeste dieren staan open voor het ontvangen van Shambhala, en kunnen er heerlijk van genieten. Sommige dieren zullen echter met afkeer reageren op de energiestroom die ze ineens voelen. Na een poosje vinden ze deze energie toch wel fijn. Het ontspant en het spoort het zelf genezend vermogen van het lichaam aan.


Shambhala voor dieren geneest niet, maar ondersteunt het proces van geestelijk en lichamelijk niveau. Shambhala voor dieren is een ondersteuning bij het reguliere behandelen, wat het proces van genezing bevordert en pijn kan verzachten.

Shambhala voor dieren is niet schadelijk en kan ook heel goed gebruikt worden als eerste hulp na een ongeluk of als begeleiding tijdens het sterven van een dier.


Wilt u een Shambhala voor dieren (energetische) behandeling aan vragen voor uw dier?

Stuur dan een email met:

  • Een foto van het dier waar de ogen goed duidelijk zichtbaar zijn

  • De naam van het dier

  • Het probleem of de klacht

  • Uw telefoonnummer

Bij aanvang van de behandeling vraag ik u het dier even goed in de gaten te houden. De behandeling duurt 10 tot 30 minuten.


Bij spoed behandel ik dezelfde dag (bijvoorbeeld bij trauma’s of ziekte)
Het is noodzaak om het dier na een behandeling voldoende te laten drinken.
Wel raad ik u aan, in alle gevallen van ziekte, een dierenarts te raadplegen!

“Iedere vorm van “zijn” beschikt over helende kracht.
Planten, bomen, dieren, vissen, insecten maar vooral mensen
hebben deze opmerkelijke kracht.”

 

Stuur direct een email!

 
 
bottom of page