top of page

Over mij

Mijn naam is Miriam, ik woon in Almere samen met mijn man, mijn zoon, onze twee honden, Daisy en Duke. Van kinds af aan heb ik al een hele grote liefde voor dieren tot wanhoop van mijn ouders. Ik trok altijd dieren aan, er waren dan ook vele blijvertjes waar mijn ouders niet blij van werden.

Ik begreep dieren en voelde als ze ziek waren of dat er iets niet in orde was. Nu ik ouder ben is dat niet veel veranderd. Ik voel ze heel precies aan. Waar ik ook kom of ben, er zijn altijd dieren om me heen. Mijn man moet me tegen houden want anders neem ik alles in huis wat ik maar tegen kom. Onze twee katten zijn al jaren geleden overleden maar ze horen nog altijd bij ons. Mijn dieren zijn echt mijn leven! Ik kan ook geen dag zonder mijn ‘dierenkindjes’.

Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Diercommunicatie. Dit was naar aanleiding van het overlijden van mijn hond Angel. Ik had met Angel een zeer sterke band en na haar overlijden was ik heel verdrietig, boos en ik zat met zoveel vragen en twijfels over hoe ik nu verder moest. Een vriendin stelde toen voor een foto van Angel te laten lezen door een dierentolk. In eerste instantie was ik heel verbaasd dat dit kon, maar ook sceptisch, want ik geloofde daar niet in. Ze heeft toen een foto van Angel opgestuurd en ik kreeg daar een verslag van. In het verslag stonden hele persoonlijke gebeurtenissen, waarvan alleen Angel en ik van op de hoogte waren. Naar aanleiding van het verslag werd mijn nieuwsgierigheid enorm geprikkeld en wilde ik dit ook leren.

Ik kwam in gesprek met een dierentolk en hoorde dat ze ook cursus gaf in dieren telepathie en heb me aangemeld om zo’n cursus te gaan volgen. Tijdens en na de cursus heb ik een paar dagen nodig gehad om te beseffen dat ik dat kon en verbaasd over wat ik had gedaan (communiceren met dieren) Ik heb daar veel geleerd, maar ik ben ook veel over mezelf te weten gekomen. Ik besef nu ook dat ik op spiritueel gebied iets te bieden heb. Ik ben mij daarin gaan verdiepen en ik weet nu dat mijn overleden hond Angel mijn gids is en mij begeleid in alles wat ik doe.

Tevens werk ik met veel plezier samen met Hondentrainingen uit Appelscha. Ik heb al vele honden en eigenaren mogen helpen met gedrag ’s problemen. Mijn passie is om dieren en eigenaren te helpen en mijn kracht is Diercommunicatie, stervensbegeleiding en Bach Bloesem therapie.

Dieren die ons aardse bestaan moeten verlaten hebben vaak nog zoveel te vertellen. De eigenaar zit met veel verdriet en weten dan vaak niet wat de mogelijkheden zijn. Na het overlijden van hun huisdier, help ik hun met veel liefde op weg in deze voor hun vreemde wereld.

Neem rustig de tijd om mijn website door te lezen en daarna mag u altijd contact met mij op nemen.

Let wel: Ik ben geen dierenarts! Indien er vragen over de gezondheid van het dier zijn, is de eerste gang toch echt de dierenarts. Alleen deze kan uitsluitsel geven of er met het dier lichamelijk iets aan de hand is. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de (fysieke) gezondheid van je dier.

 
  • Dierenartsassistente 2008

  • Diercommunicatie 2008

  • Vervolg cursus Diercommunicatie 2011

  • Healing bij dieren 2012

  • Dieren energetisch behandelen 2012

  • Vervolg opleiding voor eigen praktijk 2014

  • Shambhala voor dieren 1 en 2  2013

  • Kundalini Reiki Master 2014

  • Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren 2015

  • Bach Bloesem therapie voor dieren 2016

vrouw met hondje
bottom of page